Modalitati de plata

Prin plata ramburs (doar pe teritoriul Romaniei)

Plata se face direct agentului firmei de curierat in momentul preluarii coletului.

Prin plata online direct cu cardul (pentru toate tarile in care efectuam livrari)

Cardurile acceptate sunt cele emise de Visa si Mastercard, plata fiind securizata in 3D Secure. Nu se percepe comision suplimentar.

Prin plata online cu cardul in Rate

Poti cumpara in 2 sau 3 Rate cu 0% Dobanda, daca esti posesorul unui card Avantaj Credit Europe Bank. Platile online sunt procesate securizat. Fashion-24.ro nu stocheaza date legate de cardul dvs.

Platesti in siguranta cu cardul, garantie acordata de procesatorul Paysafe credit Europe, pentru informatii accesati acest link: Credit Europe

Info 3D Secure : reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)

- Not Keeping Data : Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.fashion-24.ro , ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se face doar dupa confirmarea telefonica a comenzii, ulterior confirmarii veti trimite anticipat contravaloarea in lei a comenzii dvs, in contul nostru RO17INGB0000999909695755 deschis la ING BANK- Ramnicu Valcea. In aceasta situatie comanda dvs este expediata doar dupa confirmarea virarii banilor in contul nostru.