Livrarea produselor

Pe teritoriul Romaniei costul transportului este 15 lei iar la comenzile de peste 299 lei este GRATUIT.

Termenul de livrare pe teritoriul Romaniei este de circa 24-48 de ore lucratoare, de la data plasarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, putand fi modificat din moive nedorite de vointa noastra. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul dorit nu se afla in stocul nostru din motive cum ar fi: erori, produsul poate avea defecte si nu se poate trimite catre client, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda.

Firmele de curierat cu care colaboreaza magazinul online Fashion-24.ro sunt Urgent Cargus.

Livrarea se face de catre curier, la adresa specificata de catre client. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare de exemplu: ora de livrare, data de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa le introduceti in rubrica cu denumirea ”Observatii” inainte de a finaliza comanda.

Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare este necesar sa plasati comanda pana in ora 16:00

Inainte de a expedia coletul un operator Fashion-24.ro o sa va contacteze pentru confirmarea comenzii dvs, dupa confirmarea acesteia veti primi pe e-mail detalii despre comanda dvs.

Pentru orice deteriorare a coletului trimis de catre Fashion-24.ro in timpul transportului, revine firmei de curierat, conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se face dovada culpei noastre (ambalat necorespunzator).

In cazul in care, din diverse motive coletul nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia alt colet, doar cu plata in avans.

In cazul in care avem suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor de catre un client din baza nastra de date, ne rezervam dreptul de a trimite comanda doar cu plata in avans.

In afara teritoriului Romaniei

Plata pentru comenzile in Uniunea Europeana se poate face direct cu cardul online sau prin transfer bancar si se livreaza numai dupa achitarea acestora. Pentru informatii privind taxele de livrare pentru Unuinea Europeana va rugam accesati acest link: Livrare in UE