Sunt 429 produse.

Filtre active

Rochii de nunta

Rochii de nunta - Fashion 24 - Nu cunoastem exact etimologia cuvantului rochie, dar indiferent de numele purtat de acest obiect vestimentar de-a lungul timpului, acest cuvant a semnificat eterna cautare a frumusetii feminine.Inca din cele ma vechi timpuri, de pe vremea Cleopatrei, grandioasa regina a Egiptului Antic, continuand in antichitatea romana si cea greaca, cu frumoasa rapita din Troia, Elena, mergand in Evul mediu pana la stralucita imparateasa Teodora a Bizantinului, si mai departe pana in epoca moderna si apoi in cea contemporana, rochiile alaturi de bijuterii au exercitat o puternica atractie pentru sexul frumos. Motiv pentru care rochiile au cunoscut o permanenta transformare si modificare. Asa au aparut rochii pentru diverse evenimente, cum ar fi cele pentru inscaunarea ca regine si imparatese, rochia de curte, rochiile pentru baluri si carnavaluri, inclusiv rochia de lucru in timpurile noastre, paleta de rochii s-a diversificat si mai mult, astfel incat azi cunoastem rochii de ocazie, rochii de zi, rochii de seara,rochii de petrecere,rochii de banchet sau rochii de club, precum si rochiile  de nunta.
Inevitabil, in viata noastra apar momente cand trebuie sa fim prezenti la anumite evenimente, cum ar fi nuntile, evenimentele  asteptate cu bucurie dar si cu neliniste, cu emotie si incantare, iar prezenta ta la acest eveniment trebuie sa fie remarcata ca o aparitie plina de bun gust si surprinzatoare in acelasi timp.
Dupa cum spuneam, rochiile de nunta de la Fashion24, va vor ajuta sa deveniti centrul de atractie al acestor evenimente, cu bani putini.
Retineti, cu rochiile noastre de nunta veti face nu doar economie de bani, dar va veti bucura si de o multitudine de aprecieri si priviri la care nici macar nu sperati!
Nu in ultimul rand, rochiile de nunta de la Fashion 24, nu va vor transforma in cele mai frumoase femei, doar la acest eveniment, ci veti avea ocazia sa le lasati sa va puna in valoare si la alte evenimente, cum ar fi o serata, un party, o iesire in oras sau la un club! Asadar, Fashion-24.ro este alegerea perfecta!