Returnarea produselor

Returnarea produselor pe teritoriul Romaniei

Produsele comandate pe Fashion-24.ro pot fi returnate 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului de catre dvs.

In cazul in care returnati produsul si nu alegeti inlocuirea produsului, costul transportului este suportat de catre client.

In cazul in care produsul prezinta un anumit defect la livrarea acestuia, aveti obligatia sa anuntati telefonic in termen de 24 ore. Noi ne vom asuma raspunderea si vom inlocui produsul in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu se mai afla pe stoc iar dvs nu doriti un alt produs in schimbul celui deteriorat, vom urma pasii de retur ulterior vom restitui contravaloarea comenzii dvs. Taxa de transport fiind suportata de catre noi. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.

Este suficient sa completezi formularul de retur pe care il gasiti accesand acest link: FORMULAR DE RETUR ulterior completarii trebuie listat si trimis in colet impreuna cu produsul/produsele returnate. Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.

Pentru returnarea produselor este necesar sa ambalati produsele in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil va rugam sa ambalati produsele intr-un mod corespunzator si va rugam sa va asigurati ca produsele vor fi trimise in siguranta si nu vor suferi deteriorari in timpul transportului.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client conform legislatiei in vigoare.

”Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.”  conform O.G 34.2014

Prin urmare Fashion-24.ro accepta colete retur prin orice firma de curierat inclusiv prin Posta Romana.

Nu vor fi acceptate colete trimise cu ramburs. Nu vor fi acceptate colete retur trimise cu plata transportului la destinatar, plata transportului fiind suportata de catre dvs.

Produsele retur vor fi trimise la adresa:
SC. DYLAND FASHION S.R.L Localitatea: Ramnicu-Valcea, Judetul: Valcea, Strada: Calea Bucuresti, Nr 144

Pentru a beneficia de  drepturile de returnare, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii: produsul are eticheta in original, produsul nu prezinta semne de purtare, uzura sau mirosuri improprii, produsul este ambalat corespunzator, odata cu returnarea produselor trebuiesc returnate si evetualele accesorii primite (curele, coliere, etc)

In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de minim 299 lei (beneficiind de transport gratuit), in urma returnarii produsului/produselor, cei 15 lei (costul transportului) vor fi retrasi din suma pe care urmeaza sa fie returnata catre dvs. Exemplu: la unul sau mai multe produse in valoare de 345 lei, suma restituita va fi de 330 lei.

In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de maxim 298 lei, in urma returnarii, suma restituita catre dvs. va fi contravaloarea produsului/produselor cumparat/cumparate. Exemplu: Produs in valoare de 139 lei + transport 15 lei, suma pe care o vom restitui va fi 139 lei.-In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit iar in urma returnarii unui produs valoarea produselor cumparate scade sub valoarea de 299 lei, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare costul transportului in valoare de 15 lei, se va scadea din suma pe care trebuie sa v-o  restituim. (exemplu: in cazul in care ati beneficiat de transport gratuit la achizitionarea unui/unor produs/produse cu o valoare de minim 299 lei si doriti sa vi se restituie banii, suma restituita va fi suma platita pe produs/produse -(minus) taxa de transport in valoare de 15 lei.

Dupa primirea produselor returnate, Fashion-24.ro v-a verifica produsle primite, ulterior se vor restituii banii.

Returul banilor

Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in maxim 7 zile lucratoare conform Ordonantei de urgenta 34/2014 astfel: 1. Virament bancar : din contul Fashion24 direct in contul dvs. Situatie in care trebuie sa ne transmiteti, odata cu produsul: NUME TITULAR CONT, (Numele pe care este realizata comanda) NUMAR CONT BANCAR si BANCA la care aveti contul- scrise cu  majuscule. Sau 2. Mandat postal: prin Posta Romana, la adresa dvs din cartea de identitate (Scrisa pe o coala A4 si trimisa odata cu produsul) In cazul in care adresa de destinatie a banilor nu corespunde cu adresa din buletin nu veti putea ridica banii trimisi de catre noi.

Returnarea produselor din afara teritotiului Romaniei

Va rugam sa anuntati returul in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului. >/br> Veti returna produsul/produsele prin Posta Nationala la adresa: SC. DYLAND FASHION S.R.L Localitatea: Ramnicu-Valcea, Judetul: Valcea, Strada: Calea Bucuresti, Nr 144.

Taxa de retur cat si taxa de schimb a produselor, vor fi suportate de catre dvs.

ORICE RETUR CE NU RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE FASHION-24, VA FI REFUZAT.

Ordinul ANPC nr.433/2009 privind masurile de informare a consumatorilor

Dreptul clientului de a-si exprima parerea referitoare la serviciile prestate de magazinul online Fashion-24.ro, sunt luate in considerare de aceea te informam despre posibilitatea de a suna la Protectia Consumatorului la Tel info consumator 0800080999, apelare gratuita.