Parerea ta este foarte importanta pentru noi! 

Buna, sunt Diana, administrator si designer-ul acestui concept Fashion-24.ro.

Imi doresc sa fiu cat mai aproape de dorintele tale si mi-as dori sa fim pe aceeasi lungime, imi doresc sa te ajut sa iti alegi produsul ideal pentru tine.

Imi doresc ca echipa mea sa iti fie alaturi si sa te indrume asa cum si eu as face-o. Sper ca tu, vizitatorul sau cumparatorul produselor mele, sa fi avut o experienta placuta alaturi de noi!

Imi doresc in aceeasi masura ca si firmele care sunt in relatie directa cu no isa fie la fel de bune si imi doresc sa nu intampini probleme.

Noi ne desfasuram activitatea exclusive online, ceea ce inseamna ca nu ne vom vedea, dar, am ales cu grija o echipa care se ocupa in timp util de absolut tot cee ace tine de relatia cu tine. Comenzile telefonice, suportul telefonic, serviciile de expediere ale coletelor, impachetare produse, toate acestea sunt oferite de catre echipa mea Fashion-24.

Ajuta-ne sa iti fim de folos si te rog impartaseste cu noi parerea ta despre produse sau orice ne-ar putea ajuta in relatia cu tine. Te rog sa ne ajuti, orice parere ne ajuta sa indeplinim cat mai multe dorinte, doar asa putem sa aflam ce iti doresti si cum putem dezvolta un concept diferit, unde ne dorim sa oferim servicii de calitate.

Contacteaza-ma si iti voi raspunde cu drag,

Savu-Teles Diana-Iulia

Administrator Sc Dyland Fashion SRL

Designer http://fashion-24.ro

+40740499440

dylandfashion24@gmail.com

Ne gasesti si pe Facebook, pe Instagram si YOUTUBE, unde te astept cu parerea ta!