Te rugam sa citesti cu atentie Termenii si conditiile de utilizare, inaite de a utiliza sau obtine informatii, servicii, produse, prin intermediul acestui site.

Dispozitii generale

Magazinul online www.fashion-24.ro este proprietatea firmei S.C DYLAND FASHION SRL, societate comerciala infiintata legal conform legislatiei romane, avand sediul in localitatea Ramnicu Valcea, str Calea Bucuresti, nr 144, judet Valcea, inmatriculata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J38/197/2016, Cod Fiscal RO35722862, firma platitoare de TVA, capital social subscris si varsat 200 lei, cont bancar RO17INGB0000999909695755- ING BANK Ramnicu Valcea, tel: 0756386452, adresa de e-mail: contact@fashion-24.ro

Hainele comercializate in magazinul online www.fashion-24.ro sunt noi si nu sunt contrafacute. Fashion-24.ro comercializeaza haine de dama (rochii, compleuri, salopete, camasi, pantaloni) genti de dama, pantofi de dama, prin comenzile online direct plasate de catre client sau telefonice. Informatiile puse la dispozitie de catre Fashion-24.ro au rolul de a prezenta clientului toate informatiile necesare pentru a facilita efectuarea comenzilor catre clienti.

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui client/cumparator, accesarea si navigarea, deschiderea unui cont si efectuarea unei comenzi pe site-ul Fashion-24.ro reprezinta acceptarea de catre tine a termenilor si conditiilor, asa cum sunt prezentati in continuare.

Livrarea produselor

Pe teritoriul Romaniei pretul transportului este 15 lei iar la comezile de peste 299 lei este GRATUIT.

Termenul de livrare pe teritoriul Romaniei este de circa 24-48 de ore lucratoare, de la data plasarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, putand fi modificat din moive nedorite de vointa noastra. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul dorit nu se afla in stocul nostru din motive cum ar fi: erori, produsul poate avea defecte si nu se poate trimite catre client, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda.

Firma de curierat cu care colaboreaza magazinul online Fashion-24.ro este Urgent Cargus.

Livrarea se face de catre curier, la adresa specificata de catre client. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare de exemplu: ora de livrare, data de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa le introduceti in rubrica cu denumirea ”Observatii” inainte de a finaliza comanda.

Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare este necesar sa plasati comanda pana in ora 16:00 Inainte de a expedia coletul un operator Fashion-24.ro o sa va contacteze pentru confirmarea comenzii dvs, dupa confirmarea acesteia veti primi pe e-mail detalii despre comanda dvs.

Pentru orice deteriorare a coletului trimis de catre Fashion-24.ro in timpul transportului, revine firmei de curierat, conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se face dovada culpei noastre (ambalat necorespunzator).

In cazul in care, din diverse motive coletul nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia alt colet, doar cu plata in avans.

In cazul in care avem suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor de catre un client din baza nastra de date, ne rezervam dreptul de a trimite comanda doar cu plata in avans.

Plata pentru comenzile in Uniunea Europeana se poate face direct cu cardul online sau prin transfer bancar si se livreaza numai dupa achitarea acestora. Pentru informatii privind taxele de livrare pentru Unuinea Europeana va rugam accesati acest link: LIVRARE IN UE

In afara teritoriului Romaniei

Plata pentru comenzile in Uniunea Europeana se poate face direct cu cardul online sau prin transfer bancar si se livreaza numai dupa achitarea acestora. Pentru informatii privind taxele de livrare pentru Unuinea Europeana va rugam accesati acest link: LIVRARE IN UE

Modalitati de plata

Prin plata ramburs (doar pe teritoriul Romaniei)

Plata se face direct agentului firmei de curierat in momentul preluarii coletului.

Prin plata online direct cu cardul (pentru toate tarile in care efectuam livrari)

Cardurile acceptate sunt cele emise de Visa si Mastercard, plata fiind securizata in 3D Secure. Nu se percepe comision suplimentar.

Prin plata online cu cardul in Rate

Poti cumpara in 2 sau 3 Rate cu 0% Dobanda, daca esti posesorul unui card Avantaj Credit Europe Bank. Platile online sunt procesate securizat. Fashion-24.ro nu stocheaza dat

Platesti in siguranta cu cardul, garantie acordata de procesatorul Paysafe credit Europe, pentru informatii accesati acest link: CREDIT EUROPE

Info 3D Secure : reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2

-       Not Keeping Data : Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.fashion-24.ro , ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se face doar dupa confirmarea telefonica a comenzii, ulterior confirmarii veti trimite anticipat contravaloarea in lei a comenzii dvs, in contul nostru RO17INGB0000999909695755 deschis la ING BANK- Ramnicu Valcea. In aceasta situatie comanda dvs este expediata doar dupa confirmarea virarii banilor in contul nostru.

Produsele

Produsele comercializate de Fashion-24.ro sunt produse noi, verificate si ambalate de Fashion-24.ro. Ne straduim sa va oferim cele mai bune detalii despre produsele comercializate de catre noi, de aceea oferim fotografii reale realizate de catre noi, descrierile produselor sunt efectuate manual pentru fiecare in parte, iar pentru o buna alegere a marimii noi am masurat fiecare produs in parte si  am afisat dimensiunile in tabelul de marimi. Din pacate imaginile pot suferi modificari din cauza luminii sau a altor factori, de aceea pot fi  mici diferente privitoare la culoare.

Preturile produselor afisate pe site-ul Fashion-24.ro includ Taxa pe valoare adaugata (TVA). Produsele nu includ taxele de livare.

Garantia produselor

Fashion-24.ro ofera garantie produselor conform legislatiei in vigoare privind drepturile consumatirilor conform Legea nr 449/2003. Garantia produselor noastre este de 30 de zile calendaristice. Pentru folosirea in conformitate a produselor va rugam sa consultati eticheta acestora care contine informatii privind spalarea si ingrijirea produselor. In cazul in care nu respectati instructiunile de intretinere, dreptul la garantie se pierde. Pentru garantia produselor este necesar sa pastrati factura emisa de catre S.C DYLAND FASHION SRL.

In cazul in care doriti sa ne semnalati orice reclamatie va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@fashion-24.ro in cel mai scurt timp posibil. Timpul de rezolvare a reclamatiei dvs este cuprins intre 2-5 zile lucratoare.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate.

OUG nr. 34/2014 – drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (cu modificările Legii nr. 157 din 22 iunie 2015) *Factura fiscala pentru produsele comandate va fi transmisa in format electronic la adresa de e-mail mentionata la efectuarea comenzii. La solicitarea clientilor, factura poate fi transmisa si pe format de hartie.

Reclamatii

Dorim sa pastram o buna colaborare cu potentialii clienti sau clientii efectivi pe site-ul Fashion-24, de aceea, in cazul in care exista probleme cu privire la comanda ta, puteti discuta direct cu administratorul firmei Savu-Teles Diana-iulia, in scris pe adresa de e-mail dylandfashion24@gmail.com sau telefonic la nr de telefon 0740499440, vom incerca sa rezolvam orice problema intampinata de catre dvs in cel mai scurt timp.

Schimbul Produselor

Ce trebuie sa stiti este ca magazinul online Fashion-24.ro accepta in termen de 14 zile calendaristice schimbul produsului/produselor indiferent de motivul pe care il aveti.

Produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Puteti schimba produsul cu orice alt produs sau cu o alta marime in cazul in care nu ati ales marimea potrivita.

Valoarea produselor schimbate trebuie sa aiba aceeasi valoare cu produsele achizitionate initial.

In cazul in care va hotarati sa efectuati un schimb trebuie doar sa efectuati o noua comanda pe site cu produsul dorit, iar in campul ”Observatii” este necesar sa specificati acest aspect, inclusiv denumirea produsului pe care doriti sa il schimbati.

Trebuie sa stiti ca produsul pe care doriti sa il schimbati trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii: produsul are eticheta in original, produsul nu prezinta semne de purtare, uzura sau mirosuri improprii, produsul este ambalat corespunzator, odata cu returnarea produselor pe care doriti sa le schimbati, trebuiesc returnate si evetualele accesorii primite (curele, coliere, etc).

AL DOILEA SCHIMB NU ESTE ACCEPTAT, asadar, va trebui sa urmati pasii pentru efectuarea returului, pe care ii gasiti in acest link: LIVRARE.

Veti proceda astfel pentru primirea coletului la schimb:

Dupa efectuarea comenzii pe site-ul Fashion-24.ro cu noul produs pe care il doriti la schimb, veti fi contactat telefonic de catre un operator in vederea confirmarii acestuia. Veti primi noul colet la schimb si veti preda in acelasi timp coletul cu produsul returnat (schimb pe schimb).

Pentru schimb taxa de transport perceputa este de 18 lei.

In cazul in care produsul dorit la schimb are un pret mai mare decat cel pe care doriti sa il returnati, va trebui sa achitati agentului firmei de curierat diferenta de pret comunicata de catre operatorul nostru.

Eventualele vouchere completate in pagina de comanda, pentru efectuarea unui schimb, nu vor fi luate in considerare!

Produsele care nu indeplinesc conditiile prezentate nu vor fi acceptate!

Returnarea produselor

Returnarea produselor pe teritoriul Romaniei.

Produsele comandate pe Fashion-24.ro pot fi returnate 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului de catre dvs.

In cazul in care returnati produsul si nu alegeti inlocuirea produsului, costul transportului este suportat de catre client.

In cazul in care produsul prezinta un anumit defect la livrarea acestuia, aveti obligatia sa anuntati telefonic in termen de 24 ore. Noi ne vom asuma raspunderea si vom inlocui produsul in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu se mai afla pe stoc iar dvs nu doriti un alt produs in schimbul celui deteriorat, vom urma pasii de retur ulterior vom restitui contravaloarea comenzii dvs. Taxa de transport fiind suportata de catre noi. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.

Este suficient sa completezi formularul de retur pe care il gasiti accesand acest link: FORMULAR DE RETUR ulterior completarii trebuie listat si trimis in colet impreuna cu produsul/produsele returnate. Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.

Pentru returnarea produselor este necesar sa ambalati produsele in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil va rugam sa ambalati produsele intr-un mod corespunzator si va rugam sa va asigurati ca produsele vor fi trimise in siguranta si nu vor suferi deteriorari in timpul transportului.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client conform legislatiei in vigoare.

”Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin postă.”  conform O.G 34.2014"

Prin urmare Fashion-24.ro accepta colete retur prin orice firma de curierat inclusiv prin Posta Romana.

Nu vor fi acceptate colete trimise cu ramburs. Nu vor fi acceptate colete retur trimise cu plata transportului la destinatar, plata transportului fiind suportata de catre dvs.

Produsele retur vor fi trimise la adresa:
S.C DYLAND FASHION S.R.L Localitatea: Ramnicu-Valcea, Judetul: Valcea, Strada: Calea Bucuresti, Nr 144

Pentru a beneficia de  drepturile de returnare, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii: produsul are eticheta in original, produsul nu prezinta semne de purtare, uzura sau mirosuri improprii, produsul este ambalat corespunzator, odata cu returnarea produselor trebuiesc returnate si evetualele accesorii primite (curele, coliere, etc)

In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de minim 299 lei (beneficiind de transport gratuit), in urma returnarii produsului/produselor, cei 15 lei (costul transportului) vor fi retrasi din suma pe care urmeaza sa fie returnata catre dvs. Exemplu: la unul sau mai multe produse in valoare de 345 lei, suma restituita va fi de 330 lei.

In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de maxim 298 lei, in urma returnarii, suma restituita catre dvs. va fi contravaloarea produsului/produselor cumparat/cumparate. Exemplu: Produs in valoare de 139 lei + transport 15 lei, suma pe care o vom restitui va fi 139 lei.-In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit iar in urma returnarii unui produs valoarea produselor cumparate scade sub valoarea de 299 lei, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare costul transportului in valoare de 15 lei, se va scadea din suma pe care trebuie sa v-o  restituim. (exemplu: in cazul in care ati beneficiat de transport gratuit la achizitionarea unui/unor produs/produse cu o valoare de minim 299 lei si doriti sa vi se restituie banii, suma restituita va fi suma platita pe produs/produse -(minus) taxa de transport in valoare de 15 lei.

Dupa primirea produselor returnate, Fashion-24.ro v-a verifica produsle primite, ulterior se vor restituii banii.

Returul banilor

Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in maxim 7 zile lucratoare conform Ordonantei de urgenta 34/2014 astfel:
1. Virament bancar : din contul Fashion24 direct in contul dvs. Situatie in care trebuie sa ne transmiteti, odata cu produsul: NUME TITULAR CONT, (Numele pe care este realizata comanda) NUMAR CONT BANCAR si BANCA la care aveti contul- scrise cu  majuscule.
Sau
2. Mandat postal: prin Posta Romana, la adresa dvs din cartea de identitate (Scrisa pe o coala A4 si trimisa odata cu produsul) In cazul in care adresa de destinatie a banilor nu corespunde cu adresa din buletin nu veti putea ridica banii trimisi de catre noi.

Returnarea produselor din afara teritotiului Romaniei

Va rugam sa anuntati returul in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului.
Veti returna produsul/produsele prin Posta Nationala la adresa:
SC. DYLAND FASHION S.R.L Localitatea: Ramnicu-Valcea, Judetul: Valcea, Strada: Calea Bucuresti, Nr 144.

Taxa de retur cat si taxa de schimb a produselor, vor fi suportate de catre dvs.

ORICE RETUR CE NU RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE FASHION-24, VA FI REFUZAT.

Promotii

Organizam promotii saptamanale, ele sunt anuntate pe site si pe retelele de socializare (Facebook si Instagram) sau Google. Ofertele sunt valabile din momentul activarii si vor inceta in momentul inactivarii lor de pe site. Voucherele de discount nu se pot combina, drept urmare puteti folosi un singur Voucher pentru o comanda.

Drepturi de autor

Compania Fashion-24 impreuna cu furnizorii nostril de servicii si produse, detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si continuturilor acestuia. Nu veti putea copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, transmite, transfera sau modifica absolut nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasiti pe site-ul nostru, doar in cazul in care veti dobandi acordul scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.

Fashion-24 este marca inregistrata a firmei S.C DYLAND FASHION SRL, inregistrata la OSIM in noiembrie 2017, acordat sub temeiul Legii nr 84/1998 sub nr 154588.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licenta sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri, de la care am obtinut licente. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru a semnala orice incalcare a drepturilor de autor ne puteti contacta pe e-mail contact@fashion-24.ro

Prevederi tranzitorii si finale

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa recititi acesti Termeni periodic. Folosirea continua de cstre dumneavoastrs a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dumneavoastra si de noi. Daca noi nu actionăm in legatura cu incalcarea de catre dumneavoastra sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.

Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcătuiesc intreaga intelegere dintre noi si dumneavoastră in legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dumneavoastra si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a SC DYLAND FASHION SRL In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electleiica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

Daca detineti un cont pe www.fashion-24.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar, va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

Copyright - Proprietate intelectuala

Denumirea site-ului, toate elementele acestuia (grafica web, texte, programe si imagini etc.) nu se pot folosi deoarece sunt proprietatea Fashion-24, iar folosirea fara acordul proprietarului se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorului/Clientului nu ii este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legaturi, expunerea, includerea oricarui element al website-ului in orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui tert, in alt scop decat cel de a incheia/executa un Contract pentru Produse si a se informa despre Produsele comercializate pe website, fara a exista un acord scris prealabil al StarShinerS in acest sens.

In cazul in care Utilizatorul/Clientul transmite/transfera proprietarului magazinului online orice informatie sau continut (inclusiv logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligatie pentru StarShinerS, cu exceptia cazului in care exista un acord scris prealabil al partilor in acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul/Clientul intelege si accepta ca este interzisa in mod expres orice utilizare a website-ului si continutul acestuia in alte scopuri decat cele permise expres conform Termenilor si Conditiilor/Contractului.

Legea aplicabila. Jurisdictia

Acesti Termeni si Conditii, precum si Contractul se supun prevederilor legii romane. In caz de dispute, acestea vor fi solutionate de instanta de judecata competenta de la sediul StarShinerS, Utilizatorul/Clientul exprimandu-si acordul in ceea ce priveste aceasta alegere de competenta.

Modificari ale Termeniilor si Conditiilor

Vanzatorul este indreptatit sa modifice Termenii si Conditiile unilateral daca este necesar sa se adapteze modificarilor aduse cadrului juridic sau tehnic.

In cazul in care, din indiferent ce motiv, orice clauza din acesti Termeni si Conditii se va dovedi nula, inaplicabila sau nevalabila, ea va fi inlocuita cu o clauza valida, cat mai aproape ca sens de clauza initiala.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acesti Termeni si Conditii si/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua sa se aplice nemodificate.

Ordinul ANPC nr.433/2009 privind masurile de informare a consumatorilor

Dreptul clientului de a-si exprima parerea referitoare la serviciile prestate de magazinul online Fashion-24.ro, sunt luate in considerare de aceea te informam despre posibilitatea de a suna la Protectia Consumatorului la Tel info consumator 0800080999, apelare gratuita.