TERMENI SI CONDITII

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui client/cumparator.
Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea contact din site.
Fashion-24 poate publica pe Site informatii despre bunuri sau promotii practicate intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA.
Comandarea produselor din magazinul Fashion-24 inseamna implicit acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite  conform prevederilor legale.

LIVRAREA PRODUSELOR 

Livrarea se face prin curier rapid Cargus sau GLS:
-Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 199  lei.         
-Pentru comenzile mai mici de 199 leitransportul costa 15 lei.
-Plata:

- Se face prin RAMBURS, la primirea coletului,

- Online - in siguranta cu orice card Visa sau Mastercard (Plata este securizata in 3D Secure. nu se percepe niciun comision suplimentar)

- Plata in Rate - Poti Cumpara in 2-3 RATE 0% DOMBANDA, daca esti posesorul unui card Avantaj Credit Europe Bank. Platile online sunt    procesate securizat. Fashion-24 nu stocheaza date legate de cardul dvs.

-Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare, este necesar sa faceti comanda  pana in ora 16:00.
-Prin Curier rapid se fac livrari si sambata in localitatile importante.
-Livrarea se poate face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare.

*Factura fiscala pentru produsele comandate va fi transmisa in format electronic la adresa de e-mail mentionata la efectuarea comenzii. La solicitarea clientilor, factura poate fi transmisa si pe format de hartie.

RETURNAREA PRODUSELOR

In schimbul produsului, va returnam banii sau puteti alege o alta marime sau un alt produs.
Daca nu sunteti multumiti de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, aveti termen de 14 zile calendaristice in care le puteti returna fara niciun fel de motivatie!

Este suficient sa completezi forumularul si sa il trimiti in colet alaturi de produsele returnate. Gasesti formularul in acest link: https://www.fashion-24.ro/formular_de_retur.pdf

Pentru a beneficia de drepturile de returnare, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii:
1. Produsul are eticheta in original
2. Produsul nu prezinta semne de purtare, uzura sau mirosuri improprii
3. Produsul este ambalat corespunzator
4. Odata cu returnarea produselor trebuiesc returnate si eventualele cadouri primite, in ambalajul original.

ATENTIEDaca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati!

-In cazul in care returnati produsul si nu alegeti un alt produs sau o alta marime, costul transportului este suportat de catre client.

-In cazul in care produsul prezinta un anumit defect la livrarea acestuia, aveti obligatia sa anuntati telefonic in termen de 24 ore, iar impreuna cu produsul in momentul returnarii atasati o foaie scrisa de catre dvs in care precizati acest aspect. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs. 

-Nu vor fi acceptate colete returnate cu RAMBURS. 

-Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului la noi, Fashion-24. In momentul in care returnati produsul transportul este suportat de catre dvs.

-Coletele vor fi RETURNATE prin Posta Romana sau Curier Rapid, la adresa:
SC. DYLAND FASHION S.R.L Localitatea: Ramnicu-Valcea, Judetul: Valcea, Strada: Gib Mihaescu, Nr. 3, Bl. F3, Sc. A,  Ap. 4

-In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de minim 199 lei (beneficiind de transport gratuit), in urma returnarii produsului/produselor, cei 15 lei (costul transportului) va fi retras din suma care urmeaza a fi restituita catre dvs. Exemplu: la unul sau mai multe produse in valoare de 245 lei, suma restituita va fi de 230 lei. In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de maxim 198 lei, in urma returnarii, suma restituita catre dvs. va fi contravaloarea produsului/produselor cumparat/cumparate. Exemplu: Produs in valoare de 139 lei + transport 15 lei, suma pe care o vom restitui va fi 139 lei.

-In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit iar in urma returnarii unui produs valoarea produselor cumparate scade sub valoarea de 199 lei, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare costul transportului in valoare de 15 lei, se va scadea din suma pe care trebuie sa v-o  restituim. (exemplu: in cazul in care ati beneficiat de transport gratuit la achizitionarea unui/unor produs/produse cu o valoare de minim 199 lei si doriti sa vi se restituie banii, suma restituita va fi suma platita pe produs/produse -(minus) taxa de transport in valoare de 15 lei.


Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in maxim 7 zile lucratoare de la data primirii acestora astfel:
1. Virament bancar : din contul Fashion24 direct in contul dvs. Situatie in care trebuie sa ne transmiteti, odata cu produsul: NUME TITULAR CONT, (Numele pe care este realizata comanda) NUMAR CONT BANCAR si BANCA la care aveti contul- scrise cu  majuscule.
SAU
2. Mandat postal: prin Posta Romana, la adresa dvs (Scrisa pe o coala A4 si trimisa odata cu produsul), caz in care durata de rambursare se va prelungi cu cateva zile in functie de operativitatea Postei Romane.

SCHIMBUL PRODUSELOR

 I. Daca doriti sa schimbati produsul comandat cu un altul, va trebui sa faceti o noua comanda pe site cu produsul dorit iar in campul OBSERVATII sa specificati acest aspect (inclusiv denumirea produsului  pe care doriti sa il returnati).
-Primul schimb este gratuit iar pentru urmatorul schimb, costul transportului este 26 lei. (15 lei pentru noul produs + 11 lei pentru produsul returnat). AL TREILEA SCHIMB NU ESTE ACCEPTAT, asadar, va trebui sa urmati pasii pentru efectuarea returului, pe care ii gasiti in acest link: https://www.fashion-24.ro/livrare.
-Veti primi noul COLET cu PRODUSUL NOU si veti preda in acelasi timp coletul cu PRODUSUL RETURNAT (schimb pe schimb)
-Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, va trebui sa achitati curierului diferenta de pret.
-Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in CONTUL dumneavoastra bancar, (caz in care va rugam ca odata cu produsul returnat sa ne transmiteti in colet pe o foaie A4 datele complete ale contului dumneavoastra).

- Eventualele vouchere completate in pagina de comanda, pentru efectuarea unui schimb, nu vor fi luate in considerare!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre mentionate mai sus, iar in cazul in care aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati telefonic la numerele: 

ORICE RETUR CE NU RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE FASHION-24, VA FI REFUZAT.

Platile online

   Info 3D Secure : reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2

-       Not Keeping Data : Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.fashion-24.ro , ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia oferita de magazinul nostru este de 14 zile conform legislatiei in vigoare si incepe din ziua primirii efective a comenzii. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor, bunurile sunt noi si provin din surse autorizate.
Pentru orice problema legata de o comanda sau orice reclamatie va rugam nu ezitati sa ne contactati telefonic la numerele:

0756386452 sau 0761255561 sau pe adresa de email contact@fashion-24.ro.

 

Politica de securitate a datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fashion24 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Fashion24 garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta, scopuri statistice, diverse oferte speciale numai cu acordul clientului. Utilizatorii Fashion24 pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Pentru orice asemenea cerere, utilizatorul poate trimite email la adresa:  contact@fashion-24.ro
Magazinul online www. fashion-24.ro isi ia angajamentul de a proteja informatiile personale pe care ni le furnizezi, astfel se obliga sa nu faca publice bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale, sa nu furnizeze adresa de email, numarul de telefon unor terte persoane etc.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare, in situatia aparitiei unui litigiu se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabila iar daca acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea va fi de competenta instantelor judecatoresti din raza teritoriala unde firma noastra isi are sediul, respectiv Ramnicu-Valcea.

CUM CUMPAR?

1.Selecteaza marimea si adagua produsul in cosul de cumparaturi
2.Veti primi informatia cu privire la faptul ca produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi impreuna cu optiunea “Continuati cumparaturile”.Pentru a continua comanda, dati click pe “Vezi cosul” iar pentru a continua cumparaturile,apasati pe “Continuati cumparaturile”.
3.Aici veti scrie adresa dvs. de e-mail si parola pe care o doriti si deasemenea, veti completa datele personale (nume, prenume, adresa, localitatea, tara, judetul si telefonul mobil). Mai departe, veti bifa metoda de livrare si casuta din stanga unde scrie “Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului”. Ultimul pas este finalizarea comenzii apsand pe “Confirm comanda”

 

Sugestii si reclamatii

Pentru ca ne dorim ca serviciile si produsele noastre sa atinga cea mai buna calitate, suntem la dispozitie si raspundem in cel mai scurt timp cu putinta la orice sugestie sau reclamatie. Sugestiile dumneavoastra sunt extrem de importante pentru noi, tocmai pentru a indeplini cele mai inalte cerinte!
Asteptam sugestiile si reclamatiile pe adresa de e-mail: contact@fashion-24.ro sau la numarul de telefon 0756386452 

, iar noi vom incerca sa rezolvam problemele in cel mai scurt timp posibil!

Drepturile de autor

Intreg continutul aflat in magazinul online Fashion-24, este marca inregistrata a SC DYLAND FASHION SRL. Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe, imagini etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricarui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.